Felhasználási feltételek

Az alkoholkalkulator.com mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb tartalmat biztosítsa látogatói számára. Webhelyünket ugyanakkor mindenféle garancia vállalása nélkül működtetjük. A törvény által megengedett legteljesebb mértékben az alkoholkalkulator.com kifejezetten kizár mindenféle garanciát és feltételt, beleértve az összes hallgatólagos garanciát és feltételt az eladhatóságról, egy adott célra való alkalmasságról, a weboldalunk és az általa használt szolgáltatások jogsértéséről.

Az alkoholkalkulator.com nem vállal felelősséget semmilyen hibáért vagy mulasztásért a weboldalunk tartalma felhasználása kapcsán, a weboldalunkon elérhető ingyenes szolgáltatások kapcsán, vagy bármilyen kárért, amit a webhelyünkkel kapcsolatban az itt szerzett információk felhasználása során elszenvedhet. Webhelyünk és bármely szolgáltatásának használata saját felelősségére történik. Az alkoholkalkulator.com semmilyen esetben sem felel semmilyen közvetlen, közvetett, büntető, véletlenszerű, különleges vagy következményes kárért, amely a weboldalunk vagy a weboldalunkon használt szolgáltatások használatából ered, vagy bármilyen módon összefüggésben áll azzal, hogy késik vagy képtelen használja a weboldalunkat, vagy más módon merül fel a weboldalunkkal, a kapcsolódó szolgáltatásokkal kapcsolatban.

A fentiek korlátozása nélkül az atvaltas.com nem jelenti azt, hogy a weboldalon szereplő információk pontosak, teljesek, megbízhatóak, hasznosak, időszerűek vagy naprakészek, vagy hogy weboldalunk megszakítások és hibák nélkül fog működni.

© 2021-2024 - Online Alkohol Kalkulátor - kiszamolo.com csoport | BAC Calculator | Felhasználási feltételek | Adatkezelési tájékoztató